Pesto Rosso

5,00 

Pesto Rosso on Itaalia põhjaosa Liguuria piirkonnast pärit õlikaste, mis traditsiooniliselt koosneb purustatud küüslaugust, basiilikust, oliiviõlist ja teistest maitseainetest.

 

Ühe purgi sisust jagub 2-le sööjale.

 

Valmistamine: Keeda pasta, lisa kuumale pastale pesto, sega hoolikalt ning serveeri.

Lisaks võid pestot kasutada salatikastmena või saiamäärdena.

 

Categories: , Tag:

Pesto Rosso on Itaalia põhjaosa Liguuria piirkonnast pärit õlikaste, mis traditsiooniliselt koosneb purustatud küüslaugust, basiilikust, oliiviõlist ja teistest maitseainetest.

 

Ühe purgi sisust jagub 2-le sööjale.

 

Valmistamine: Keeda pasta, lisa kuumale pastale pesto, sega hoolikalt ning serveeri.

Lisaks võid pestot kasutada salatikastmena või saiamäärdena.

 

Koostisosad: päikesekuivatatud tomatid, tšilli, küüslauk, sool, oliiviõli, rapsiõli.

Shopping Cart